eclipse var grym!

Har precis kommit hem från bio med sadra. Vi mötte också upp vickis, olivia och undine där. Filmen var grym!, bäst hittils i serien. Vill bar gå tillbaka till biosalongen och se den igen, men jag är toatally broke nu efter att köpt popcorn så får väl vänta tills den kommer i hyfsad kvalitet att ladda ner. Annars idag var jag ju på möte angående mitt sommarjobb, gick jättebra. Sen skulle jag hitta en bikini, men det sluta med att jag kom hem med en tröja och en blus.. men funderar på att åka in imorrn en snabbis och köpa den bikinin med fransar fast i svart. Får se hur jag gör. Nu tänkte jag göra iordning en fruktsallad och lägga mig i sängen och sätta på en film, har inte bestämt mig för vilken än.. hm..




Bikini

har kollat runt lite nu och fastnat för dessa, visst den svarta kanske är lite tråkig.
Har verkligen fastnat för överdelen imitten, fanns ingen snygg underdel till men det är bara att köpa en enkel vit från hm, får se om jag lyckas hitta den imorn. Lägger in en bild isf. nu ska jag återgå till matchen och måla naglarna,
see you later!


portugal - spanien

Nu är äntligen mitt internet fixat, så nu är jag back on track! Har precis käkat pizza med pappa och brorsan och sitter nu och kollar fotbollsmatchen och allmänt spanar in hetingarna på plan, framförallt när både torres och ronaldo är på samma plan samtidigt.. lycka! :D Imorn ska jag in till stan för att ha ett möte inför sommarjobbet 13.30, med den tjejen jag ska jobba med och ngn som jobba där. Sen får vi se om jag hinner hem emellan innan det blir eclipse-premiär med Sandra. Kan inte inse att vi ääääntligen ska få se filmen imorn, jag läntar riktigt jävla mycket kan jag ju informera alla om. Är också sugen på att hitta en ny bikini innan jag drar till gotland, så sitter och kollar runt lite på nätet nu var jag ska gå och kolla...

 


Internet funkar inte!

vet att dt var ngn sag sedan jag uppdaterade, men det får jag skylla på att internet kopplingenn (?) eller jag vet inte vad det är som inte funkar, Men aja det fugerar inte att komma in på internet för tillfället så det bli lite dålif uppdatering. Midsommarn spenderades med vänner och familj i spåna med grillning, jordgubbar osv. MYYYS! Idag har jag för det mesta bara sovit. Ganska lungt med andra ord. Om några dagar är det eclipsegilmen med sandra!!! Läntar dit! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sätta på filmen  jumper, vet inte när  nästa inlägg bli men hoppas att pappa har fixat internet innan jag drar till gotland. Riktigt ointressant inlägg, men har ingen intressant att berätta just nu, vill bara mysa ner mig i sängen och somna framför filmen.

Sleeeep tight!


Bild på mig och Frida innan balen i början av juni.

Kat Graham - Sassy

Snabb update om dagen; Dagen har spenderats i solstol i trädgården, men fläkt och massor med vatten. Har även fått hem de två böckerna jag beställde, så har börjat läsa i "Var är Alaska?" - har bara läst 35 sidor men är redan fast och tycker faktiskt att den är förvånandsvärt bra! Har även tagit en sväng till haninge centrum och lämnat tillbaka låneböcker som jag hade fått hem lapp om. Tog en snabb sväng förbi Frida också och lämnade hennes tröja och hämta mina byxor, tröja. Nu har jag precis käkat middag och sitter och lyssnar musik ..


..vilket drar in mig på rubriken, katerina graham (Bonnie) från favoritserien The vampire diaries har nu släppt sin (första ?) singel, Sassy. Så de tänkte jag att jag kunde lägga upp på bloggen.. Ska jag vara ärlig tycker jag att låten är sådär, vad tycker ni?



mysig dag på dalarö

(försenat inlägg)

ja dagen har spenderats på stranden i dalarö men Frida, Moa, Bella, Sandra och Vickis. Riktigt mysigt, vi har bara tagit det lungt i solen, badat osv. Vi kom dit kanske 11 imorse och åkte hem vid halv fem, så lite färg har man allt fått. Tummen upp för det! imorn ska det också bli najs väder så deå blir det stekartime i trädgården! Nu känner jag mig jätteseg så ligger framför tv;n och kollar mtv movie awards, greeeeat! Min mobilsladd fungerar inte för tillfället så bilder kommer nog senare.



*bloggar alldeles strax om dagen




twilight fan event 21/6

glömde att skriva det förut, men idag har jag och mina söta polare varit på twilight fan event i/på (?) hovet. Det var grymt, har skrikit mig hes men det var det fan värt, grym minnesvärd kväll - så tack alla som bidrog till en grym kväll på hovet! Bilder, videos och så vidare kommer ut imorn kväll för orkar inte hämta min mobilsladd nu när jag ligger i sängen. Imorn är det dalarö som gäller för mig, drar dit med mina bästaste tjejer, kommer nog bli najs, ska bli grymt varmt så brännan tänkte vi bättra på lite samtidigt som man kan ha mysigt med bästavännerna. Blir en tidig morgon för mig, klockan 08.55 går min buss, så jag kommer förmodligen somna eftersom att jag lyckats vända på dygnet och sitter ni klockan 01.00 klar vaken. INTE BRA ELIN!!! Så det bli nog inte mer än 3/4 timmars sömn inatt.. Annars har jag precis fixat i ordning en litet hög med grejer jag ska ha med mig. Håller också på att laddar in massor med nya låtar till ipod. sweeeeet med ny musik när man steker på stranden imorn. Nu orkar inte mina fingrar glida runt över tangentbordet längre så nu ska jag sätta igång en film och försöka somna även om jag vet att der är i onödan. .







sommarböcker..

Nu har jag beställt hem två pocketböcker till sommaren, perfekt till semestern - finns inget härligare än att ligga ute i det sköna vädret och läsa en bra bok. Men måste påpeka att jag bara läser böcker på sommrarna, orkar och har aldrig tid resten av året så. Aja, hade fått ett presentkort av mormor på två pocketböcker så nu tänkte jag lägga upp de pocketerna jag ska läsa i sommar, var riktigt svårt att välja men mina vinnare blev;








"Var är alaska?"
Miles lämnar ett trist, ensamt liv på High School bakom sig och anländer till internatskolan Culver Creek i Alabama en tryckande het dag strax före terminens början. Han längtar efter förändring och ett nytt liv och hoppas kunna hitta det på Culver Creek. Och visst förändras hans liv (...)











"Janis den magnifika"
Jag har stulit brorsans bil och nu är jag på väg norrut. Jag är sjutton år och har inget körkort, men det struntar jag i, för jag måste norrut för att hitta det ultimata. Det som jag och Emelie sa att vi skulle hitta tillsammans. Och så ska jag sörja tills ingen sorg finns kvar och det vill jag göra ifred! (...)




Michael Jacksons - This is it



Ikväll, eller om typ 20 minuter går this is it på 3;an. Jag gick aldrig och såg den på bio i höstas (?) så jag ska bänka upp mig framför soffan med en skål jordgubbar och bara mysa. Idag har jag varit ute i solen och målat, känner mig riktigt duktigt faktiskt! Har även städat mitt rum.. behövdes! så idag har jag haft en ganska jobbig dag - så nu är jag jättetrött, men skönt att man är klar nu när man sätter sig i soffan!





Airplandes - B.o.B ft. Eminem + Hayley Williams




,

Nu är det officiellt - jag har en sommarblogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0